Ne organizăm din timp pentru a pregăti cadourile potrivite? (4)

Ne organizăm din timp pentru a pregăti cadourile potrivite? 

 

Așa cum vă așteptați deja, nu m-am oprit cu explicațiile. Am scris despre cadouri alese pentru mama și soacra mea, despre ce vrem Daria și cu mine să purtăm, despre cadouri pentru copii, cumpărate din timp. Azi vă povestesc ce mi-aș dori eu să primesc cadou (poate soțul meu citește din greșeală articolul și … 😉 )

Cadouri clasice

Dacă luăm în calcul faptul că suntem împreună de 19 ani, că suntem căsătoriți de 13 ani….vă dați seama că am primit și am oferit cadouri de multe tipuri. Pentru că am dedicat articolul propriei mele persoane (mi se scuză egoismul, da!?! 😀 ), voi povesti pe scurt ce am primit în diverse ocazii. Fiți pe pace! Voi scrie doar despre câteva cadouri. Nu despre toate!

Eram studenți și făcusem un efort să ne cumpărăm un calculator. El a pus 1/2 de sumă, tatăl meu cealaltă 1/2…așa am cumpărat primul nostru calculator. Nu aveam cine știe ce bani. El a pus practic toți banii de la bursa de merit. Asta se întâmpla într-o toamnă. În ianuarie, de ziua mea, am avut o surpriză imensă! Strânsese bani și, ajutat de un prieten care se pricepea, a cumpărat fiecare componentă în parte pentru a îmi cumpăra propriul calculator! Nu, nu era un calculator nou. Era second hand. Dar a fost cel mai de preț cadou pe care mi-a făcut vreodată! Știu cât a muncit pentru acei bani, cât efort a fost să caute fiecare piesă, să asambleze calculatorul și să traverseze orașul cu el (nu aveam mașină la acea vreme).

Sper că nu v-ați emoționat prea tare pentru că schimbăm un pic registrul 😉 El știa cât îmi plăceau trandafirii, dar mereu se încăpățâna să îmi aducă crini albi, imperiali. Cine știe ce reprezintă aceste flori în limbajul florilor, știe de ce îmi dăruia acele flori. E drept că nici trandafirii nu au alt înțeles, dar crinii sunt cumva…mai presus.

După ce ne-am căsătorit, eram deja angajați și lucrurile stăteau cumva diferit. Trecuseră câțiva ani de la acea perioadă grea, iar el dorea să îmi facă numai cadouri serioase cum le numea. Așa că, într-un an, am primit un set de bijuterii din aur alb, format din cercei, lănțișor cu pandantiv și brățară. În alt an, mi-a dăruit printre altele un parfum Bvlgari. De fiecare dată a reușit să mă ia prin surprindere.

Anul acesta

Nu am habar ce pregătește, dar eu pornesc din timp cu o idee care sper să ajungă la el 😉 Am mai scris despre feminitate și dorința multora dintre noi de a ne ocupa de propria persoană, de a face ceva strict pentru noi însene. Am tot studiat internetul după ce am citit niște articole și postări pe facebook referitoare la criogenare. Pentru mine, acest termen mă duce cu gândul la filmul Pururea tineri cu Mel Gibson în rolul principal 😀 După ce am studiat pe nenea google, am aflat că eu confundam criogenare cu termenul criogenie!

Pe scurt, criogenie înseamnă tehnica producerii temperaturilor foarte joase. Criogenare este un termen folosit, în prezent, la saloanele de frumusețe, și care se referă la o tehnică de slăbire prin înghețare, cu efect de liposucție. Tare, nu?

Nu voi lungi prea mult vorba pentru că știu că nu aveți răbdare să explic eu ce părere am despre acest subiect, dar voi spune că îmi doresc mult să particip la o ședință de criogenare 😉 Ca să nu fiu rea și să nu considere soțul că îl pun la cheltuieli prea mari, mă sacrific să merg la salon săptămâna următoare (dacă nu vede articolul, sigur o să îl găsească deschis la el pe calculator…din întâmplare 😉 ) când există o ofertă cu preț foarte bun (detalii despre criogenare pret sedinta găsiți pe site-ul Noblezza).

(imagine preluată de pe site-ul Noblezza)

Acum întrebarea de final: ați participa la o asemenea ședință? De ce da? De ce nu?

Despre Antoaneta 589 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

4 comentarii publicate

  1. As apela la tratamentul de criogenare. De ce nu? Iar reducerile mi se par foarte bune comparativ cu ce servicii ofera salonul, din cate stiu eu este destul de renumit pentru profesionalismul cu care realizeaza toate tratamentele… lucru pe care il apreciez. Sunt multe saloane de colt care ofera preturi foarte mici, dar isi permit pentru ca aparatura este foarte ieftina si de proasta calitate, iar cei care lucreaza acolo numai specialisti nu se numesc

  2. Nu am fost si nici nu m-as duce. In primul rand nu-mi permit si in al dpoilea rand chiar daca sunt plinuta nu ma deranjeaza. Prefer sa fiu mai dolofana decat sa arat ca o scandura.

  3. Nu ma atrage o astfel de sedinta. Sincer nu as da atatia bani chiar daca ar exista rezultate evidente. Desigur, vorbesc in necunostinta de cauza dar as prefera sa dau bani pe o zi la un SPA, as prefera sa cheltui bani pe un weekend la munte sau undeva intr-un loc retras, linistit. Probabil gandesc asa si pentru ca nu imi permit sa arunc cu banii pe sedinte de genul acesta.

Tu ce parere ai?

%d blogeri au apreciat: