paco rabanne olimpea

Paco Rabanne Olympéa – un parfum care m-a cucerit

Paco Rabanne Olympéa – un parfum care m-a cucerit 

Am avut ocazia, zilele trecut să văd cum miroase parfumul Paco Rabanne Olympéa. Și m-a cucerit pe loc. Doar la el îmi e gândul, drept să zic. Așa că îmi scriu și eu ”of-ul” pe blog. Adică de ce să mă gândesc doar eu la el și să nu ne gândim împreună?

Drept e că voi poate aveți norocul (dar eu aș zice ghinionul) să nu îl fi mirosit așa că nu aveți cum să vă gândiți la el atât de mult cum mă gândesc eu acum. Știu cum e doar să auzi. Și știu cum e să și miroși un parfum. Clar lucrurile diferă.paco rabanne olimpea

Și dacă mai pun în calcul că tocmai am aflat că săptămâna asta, dacă faci o comandă de 220 de lei de pe Notino, de unde îmi comand eu de obicei parfumurile, primești un voucer de cumpărături de 25 de lei pe care îl vei găsi în coletul cu produsele comandate … ispita e și mai mare!

Mi-am făcut și niște calcule. Mă gândesc să-mi iau și măcar varianta Paco Rabanne Olympéa de 50 de ml și aș avea o reducere de aproximativ 10% din prețul afișat. Dacă țin cont și de faptul că deja la Notino prețurile la parfumuri sunt mai mici decât cele din magazinele fizice, zic ca fac o afacere buna 🙂

Eu am aflat despre Paco Rabanne Olympéa de la cea mai bună prietenă a mea, care este acum stabilită în Germania și care a spus că a văzut foarte multe reclame făcute acestui parfum de la Paco Rabane și chiar și-a cumpărat unul.

Poate sunt și la noi reclame cu acest parfum care rulează în spoturile publicitare de la televizor dar, cum eu nu prea mai am timp să urmăresc emisiunile televizate și nici filmele difuzate, habar nu am ce se mai poartă și la ce se face reclamă.

Noroc cu prietena mea că am auzit și eu de parfumul acesta de la Paco Rabanne și nu doar că am auzit dar l-am și mirosit. Și acum visez la el pentru că m-a fermecat pur și simplu! Miroase divin! Că nu degeaba se zice în reclamă că,  dacă îl porți, poți deveni ”o zeiță modernă și pasională”.

Dinamic şi pasional, Paco Rabanne Olympea are ca note de vârf mandarină verde și floare de ghimbir alături de atât de suava aroma a florii de iasomie. La mijloc se combină armonios … sarea, un ingredient atipic pentru a fi prezent într-un parfum și vanilia iar la bază vom găsi ambră și cașmir.

Și recipientul arată deosebit. E ca o bijuterie, care închide în interiorul său arome divine, designul acestuia aparţinând creatorului Marc Ange, din Roma.

Ei, ce ziceți? Cum vi se pare combinația de arome? Nu vă ispitește? Ca pe mine cam da 🙂

Tu ce parere ai?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: