Peisaj marin

      Niciun comentariu despre Peisaj marin

Translate

Un proiect foarte interesant care necesita insa un pic de timp si rabdare….rezultatul este extraordinar ­čÖé

Luati o foaie A4 si asezati-o orizontal; cereti-i copilului sa picteze cu albastru 2/3 din foaie (va reprezenta marea), ajutati-l un pic daca este mic astfel incat sa imite valurile marii: faceti miscari circularii/onduleuri de la stanga la dreapta foii, iar in partea de sus sa picteze cu bleu (albastru deschis-deschis).

Dupa ce se usuca, aplicati iarba de mare decupata din hartie colorata verde (puteti folosi hartie autocolanta verde, carton verde ondulat, iarba desenata si decupata de pe o hartie obisnuita….orice va┬ádoriti┬á­čÖé ). Aveti nevoie de caracatite, pesti, meduze…..faceti conturul pe hartie autocolanta colorata/carton ondulat colorat/hartie obisnuita pe care o colorati cum vreti si o decupati……caluti de mare, pietre…..orice va imaginati si va pricepeti sa desenati.

Noi nu avem mare talent la desen, dar am asezat o carticica pentru copii langa foaie si am incercat sa imitam liniile necesare (vointa am avut, talent…..pe acolo pe undeva se vede cat de cat ­čśÇ ) astfel incat sa iasa totusi ceva.

Copiii au lipit toate decupajele pe foaie. Astfel incat lumea marina sa fie reprezentata frumos :).

Referitor la partea de sus: Daria a pictat soarele si norii, dar puteti sa lipiti decupaje sau hartie creponata mototolita….in functie de imaginatie si de materialele disponibile. Am incercat sa „modelam” si o barcuta care pluteste pe apa.

Acum privind in urma ma intreb de ce nu am folosit chiar decupaje din reviste mai vechi :D, ideile vin si pe urma dar….poate mai facem un proiect de genul acesta sa vedem ce iese.

Distractie placuta!

Parerea ta/Your opinion