Pisicuta,pis-pis-pis….

….te-am visat azi-noapte 🙂

Pisicile aristocrate…cine nu a auzit de ele? Cine nu le-a vazut? Cine nu le-a desenat?

Minunata poveste a pisicutelor nobile care invata sa supravietuiasca in „jungla” vietii cred ca am citit-o si rascitit-o de nu stiu cate ori ca multi ani parinti,cu siguranta 😀

M-am bucurat mult cand Adevarul a decis sa scoata si o colectie Disney de cultura generala 😉 „Descopera…..”

Cartea contine atat o poveste scurta cu personajele principale,cat si pagini de cultura generala prezentate la nivelul unui copil astfel incat informatiile sa nu fie nici prea multe, nici prea putine 😉 : ce culori percepe pisica,cat de fin este mirosul ei,cate rase de pisici exista si deosebirile/asemanarile dintre ele, rude ale pisicii, cum se dezvolta pisoii….etc.

Cartea este cartonata, paginile sunt lucioase,din hartie de calitate . Daca nu ati cumparat-o cand a fost la standurile de ziare, o gasiti aici.

Despre Antoaneta 2266 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

6 comentarii publicate

  1. Cine, în lumea asta, nu ar putea iubi povestea „Pisicilor aristocrate”. Chiar şi acum, la 16 ani, nu mă satur să urmăresc filmul care l-am descoperit pentru prima oara pe la 12 ani – destul de târziu, aş putea spune, ţinând cont că cea mai mare parte din copilărie mi-am petrecut-o fără a auzi, măcar o data, povestea. Cartea o am şi eu şi este absolut minunată! Nu voi înceta niciodată să-mi aduc aminte de ce iubesc să fiu copil.

  2. Și tocmai comentam despre asta pe cealaltă postare 😀 Da asta este. ȘI mai era acolo una care mă interesa. Și prețurile sunt mai mult decât convenabile. Câte pagini au fiecare?

Parerea ta/Your opinion

Translate into your language »
Page generated in 0,952 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: