Piticii invata numerele

Daria a fost astazi profesoara lui Andrei 😉 asa ca a incercat sa-l invete cifrele. Nu avea mare rabdare, adica se grabea sa-i arate cifrele, cartonasele cu puncte/patratele….dar pana la urma s-a temperat si i-a pomis ca il invata cu muuuullltttaaaaa rabdare :)))

In esenta, jocul e urmatorul: se afiseaza cartonasele cu puncte/patratale/cifre si se pun diverse intrebari, raspunsul se da ridicand paleta cu cifra corecta. De asemenea, se pot face adunari/scaderi folosind cartonasele in functie de joc: fie doar punctele, fie doar…Asa am procedat cu Daria cand a invatat cifrele,adunarea si scaderea pana la 10.

Cu Andrei o vom lua treptat pana sa ajungem acolo  🙂 . Am lasat-o pe Daria sa-i arate prima jocul pentru ca o asculta mai repede pe ea decat pe mine 😀

Am intervenit doar ca sa o pun si pe Daria sa faca ceva: Andrei a asezat cifrele de la 1-10 (cu ajutorul meu – stie cifrele,face mici-mici adunari/scaderi,dar inca nu stie sa recunoasca cifrele scrise :)) ). In schimb,Dariei i-am cerut sa aseze in ordine cartonasele cu puncte si cu patratele.

Pentru inceput,Daria i-a aratat paletele cu cifre lui Andrei si el trebuia sa recunoasca, sa numeasca si sa arate cartonasul corespunzator din fata lui 🙂 Fiind in perioada cand e pasionata de limba engleza, mai adauga un pic de la ea si ii cerea sa spuna cifrele si in limba engleza :)))

Nu mai stiu exact cat  a costat (il avem de 2 ani), este de la D-Toys.

Si-au adus aminte ca sunt pictate cifrele 1-12 pe peretele lui Andrei asa ca au dat o fuga si pe acolo ca sa mai exerseze 😉

Despre Antoaneta 2264 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

Parerea ta/Your opinion

Translate into your language »
Page generated in 0,641 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: