Poti sa tii un secret? (Sophie Kinsella)

“Poti sa tii un secret? ” este genul de carte usoara care te amuza si (cumva) imi aminteste de “Ma sinucid altadata” datorita umorului de care sa dovada personajul principal.

poti_sa_tii_un_secret

 

Pro 

Am ras, m-am amuzat, am trait alaturi de “eroina” prostiile pe care le zice si le face. Cred ca, daca ti s-ar intampla acest lucru in viata reala, ar fi multe situatii penibile din care putini ar sti sa iasa. Stii cum denumesc americanii aceasta atitudine?
“Sassy”

De ce?

Pentru ca o persoana care este pusa in situatia de a se apara, de a reactiona din cauza atitudinii ori faptelor proprii ori ale altora incepe sa dea replici sarcastice, presarate de putin amuzament si aroganta.

Dialogurile sunt sarcastice, personajele sunt interesant construite. Romanul evoca atmosfera din marile companii unde barfa, scandalul, iubirea sunt la ordinea zilei….

E un fel de parodie a lumii multi-nationalelor, daca vreti.

Mi-a placut stilul autoarei de construi acest personaj prezentat din toate unghiurile penibile in care se poate afla un om in societate.

Insa, dincolo de situatiile dificile in care se afla, personajul a fost creat sa arate cum gandeste si cum reactioneaza cand isi da seama ca nu isi iubeste prietenul.

Autoare ne arata intr-un mod amuzant cum reactioneaza personajul cand isi da seama ca omul caruia ii spusese toate secretele era chiar seful cel mare de care s-a indragostit.

 

Contra

Este o carte usurica. Nu te astepta la un subiect greu, la ceva care sa denote filosofia vietii ori mai stiu eu ce chestie profunda.

Daca iti doresti o lectura simpla, de vacanta, pentru a te relaxa, as zice ca “Poti sa tii un secret” este perfecta.

Lectura placuta!

Despre Antoaneta 593 de articole

Imi place sa scriu, sa citesc.
Invat sa ma bucur de viata.

4 comentarii publicate

Parerea ta/Your opinion

Translate into your language »
Page generated in 0,644 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: