Recapitulare la engleza

Am avut o perioada mai lunga in care nu am reusit sa lucrez cu Daria la engleza. De asemenea, se impunea o scurta recapitulare a materialelor lucrate pana acum.

Astazi am reusit sa fac prima parte din recapitulare cu Daria: am discutat despre legume, animale,zilele saptamanii….I-am aratat cartonasele si am repetat cuvintele,apoi ii ceream pe rand cartonasele 😀 , incercam sa o prind intreband-o : is this en eggplant? , no, it isn’t.it’s a tomato :)) I-am cerut sa asocieze zilele saptmanii -fise mari cu cele mici, ne-am jucat cu o carte de la editura Crisan Primele cuvinte in limba engleza si a trebuit sa lipeasca abtibildurile la locul potrivit (recapitulare Toys).

Am scris pe agenda 6 animale si i-am dat abtibildurile de la revista Winnie sa le lipeasca langa cuvantul potrivit 😉 A rezolvat exercitiul imediat.

Ne-am mai uitat si pe formele geometrice si culori 🙂

La un moment dat ni s-a alaturat si Andrei care a vrut sa invete mai multe culori asa ca i-am dat si lui de lucru: i-am aratat cateva cartonase amuzante cu culori si am repetat culorile in engleza, apoi i-am dat pe rand diverse cartonase cu culori ca sa le asocieze cu primele 🙂 MI-a atras atentia ca flashcardurile mari aveau ochi,insa nu gura asa ca a trebuit sa le desenz gura la fiecare :)) A vrut si buburuzele sa le numere (a facut o pasiune pentru numere si de cateva zile ma bate la cap mi le arata oriunde le vede, numara si da „varste” tuturor obiectelor 😀 )

Intre timp,Daria colora un sarpe geometric si il batea la cap sa repete dupa ea animale in engleza 😀 si despre vreme (cloudy,sunny,winddy…)

La final, ne-am jucat cu tabla magnetica. In urma cu vreo 2 ani am cumparat un set de magneti cu imagini si cuvinte in engleza pe care ii folosesc acum. I-am cerut Dariei sa aseze totul in ordine alfabetica si sa numeasca fiecare „caramida” (asa le-am zis in gluma magnetilor 😀 ).

Am fost incantata sa descopar ca se descurca si au fost putine cuvinte pe care le uitase 😉

Zilele urmatoare vom face si recapitulare partea a 2-a 🙂

Despre Antoaneta 2264 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

Parerea ta/Your opinion

Translate into your language »
Page generated in 0,654 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: