Spatiul cosmic cu Mickey Mouse

Din pura intamplare, am gasit o enciclopedie DeAgostini la un stand de ziare pe langa care treceam frecvent cand o duceam pe Daria la gradi’ . Recunosc ca m-am uitat la ea mult si bine si am stat in dubiu daca sa o cumpar sau ba pentru ca era sigilata si vanzatorul nu vroia sa o desfaca si pace! Pana la urma m-am decis si am scos 12.99 ron.

Sa nu va spun ce surpriza am avut cand Daria a deschis-o si am inceput amandoua sa ne minunam si sa invatam (da, si mami invata alaturi de cei mici lucruri noi/isi completeaza cunostintele 😀 ) despre Cosmos! Am decis sa ii cumpar cate una in fiecare saptamana cand imi voi face timp sa trec pe acolo ca sa le studiem impreuna. Avem deja colectia Disney de la Adevarul care ne-a ajutat mult sa acumulam cunostinte de baza – aceasta colectie va fi a lui Andrei. Insa, colectia Disney Enciclopedia mi se pare super buna! Atat de multe detalii, imagini minunate….

Despre Antoaneta 2267 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

4 comentarii publicate

  • nu,nu apar
   eu le-am gasit la un stand langa o piata unde au ramas cu aproape toata colectia 😀
   am trecut de multe ori pe acolo,dar nu le-am luat in seama (de fraiera,probabil) pana am vazut nr despre Cosmos – sper sa ajung zilele astea sa vad ce mai au
   din cate am inteles de la cineva (sincer nu mai stiu de la cine – ma lasa memoria desi am abia 30 si ceva :)) de ani), poti comanda telefonic colectia de pe linkul celor de la deagostini (sau doar nr pe care le vrei)

Parerea ta/Your opinion

Translate into your language »
Page generated in 0,802 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: