echipament sportiv

Sună clopoțelul! Înapoi la școală, înapoi la sport!

Sună clopoțelul! Înapoi la școală, înapoi la sport!

Mai e puțin și sună iar clopoțelul. Înapoi la școală! Bucurie mare pentru unii. Respectiv părinții. Tristețe mare pentru alții. Respectiv copiii. Căci ce copil nu iubește vacanța, nu-i așa? Al meu cel puțin, clar că dacă ar fi să aleagă ar alege mereu vacanța în loc de școală.

Pentru noi emoțiile sunt mari anul acesta școlar. Trecem într-o altă etapă a vieții. Am încheiat un ciclu și vom începe altul. De data aceasta va suna un clopoțel pentru clasa a cincea. Cu un diriginte în loc de învățător, cu mai multe responsabilități și materii. Cu mai mulți profesori, fiecare cu stilul lor de predare.

echipament sportiv

Din cei care le-au fost copiilor alături timp de 5 ani, din clasa pregătitoare, mai rămân acum alături de ei doar profesoara de sport, cea de religie și proful de engleză. Restul va fi o noutate pentru ei. Chiar și diriginta cu alt stil de abordare a ”problemelor”.

Dacă anul trecut cei din clasele 5-8 au avut ghinion și au stau mai mult acasă, învățând de la distanță, sper ca anul acesta să fie altă situația și să poată merge efectiv la școală. Mai ales că între timp lucrările de modernizare a școlii au mers foarte bine și au terminat de amenajat și sala de sport. Școala lor au acum o sală de sport modernă și, la fel, un modern, micuț dar cochet teren de sport, locuri în care pot face mișcare din plin.

Cu gândirea asta pozitivă mi-am făcut deja și listele de cumpărături pentru școală. De uniforma deocamdată nu avem nevoie. Îi e bună cea de anul trecut care practic constă mai mult dintr-o vestă confecționată dintr-un material ales special de școală. De echipament sportiv însă are nevoie. Nu știu cum dar parcă în ce privește pantalonii de trening aș zice că a crescut precum calul lui Făt Frumos după ce a mâncat jar.

Așa că am aruncat deja un ochi la Dechatlon, de unde ne cumpărăm noi de obicei echipamentul sportiv și unde știu că găsesc produse cu preț accesibil și am ochit câteva ceva. Rămâne să mergem la fața locului cu lista de cumpărături și să probăm.

Mi-a plăcut mult acest trening educație fizică roșu-bleomarin băieți PUMA care costă sub 100 de lei! Este confecționat dintr-un material ușor, respirant și extensibil, ce asigură libertate de libertate de mișcare în timpul antrenamentelor.

adidas

Cred că merge foarte bine împreună cu o încălțăminte tenis Adidas Tensaur pentru copii, de culoare albastru. Este o încălțăminte concepută special pentru tenis şi sport la şcoală, pe orice tip de suprafaţă, practicare ocazională (nivel începător). Cu un design elegant și sportiv, aceasta are o față din material sintetic rezistent, talpă exterioară din cauciuc aderent și închidere cu benzi cu arici. Perfectă pentru un băiețel comod în ce privește legarea șireturilor așa cum e al meu.

Și, dacă tot merg la cupărături pentru echipament sportiv potrivit începerii școlii, vă dați seama că nu pot rezista să nu cumpăr și o minge pentru a se juca fotbal acasă cu prietenii. Au lângă noi un teren de fotbal improvizat pe care toata vara au bătut mingea. De fapt mingiile pentru că multe au spart și multe am cumpărat noi, părinții.

Așa, și în afară de lucrurile astea, musai a fi luate, mi-a mai atras ceva atenția, un ceas cronometru Kalenji pentru alergare. Și-a dorit un ceas din acesta și cred că ar fi momentul să-i fac o bucurie. Sper să-i placă. Nici nu costă așa mult. Doar 49,99 lei. Vouă cum vi se pare? Credeți că ar fi bun pentru un băiețel dinamic și mereu în mișcare cu vârsta de 10 anișori?

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.