superblog

Toamna asta drumul vieții ne duce spre SuperBlog

Toamna asta drumul vieții ne duce spre SuperBlog 2018

Iată că am făcut-o și pe asta, am înscris blogul în competiția de bloggind creativ cunoscută în blogosferă sub denumirea de SuperBlog, competiție care a ajuns la a 17-a ediție și sărbătorește 10 ani de existență. Wow! Un deceniu de existență!

Ținând cont de faptul că am pornit în aventura asta scriitoricească din mediul virtual prin 2012, când am scris primul articol pe ”Lecturi de mămică”, aș putea să zic că mi-au trebuit vreo 6 ani ca să îmi fac curaj să particip. Hai că nu e chiar așa de mult 🙂superblog

Mereu am gândit că nu e de mine, că nu am timp, că nu am șanse să câștig, că nu mă voi descurca să particip la toate probele, că… etc. Știți voi cum e când vezi partea goală a paharului.

Ei bine, anul acesta m-am hotărât s-o descopăr pe cea plină. Am văzut că participând la SuperBlog intri într-o comunitate frumoasă și veselă, că poți învăța multe lucruri noi despre blogging, că poți cunoaște lume nouă, stiluri noi de a scrie, oameni creativi cu care să legi mai apoi prietenii.

Am mai văzut că în final ai posibilitatea să te întâlnești cu acești oameni, să-i cunoști personal. Și nu numai pe cei cu care ai legat acum prietenii, ci și cu prietenii vechi de blogosferă cu care nu te-ai văzut niciodată, dar pe care acum îi poți cunoaște față-n-față.

Și chiar sunt câteva nume pe lista mea de prieteni cu care mi-ar face mare plăcere să mă pot întâlni în viața reală și să-i cunosc în sfârșit, oameni care de ani buni participă la această competiție, care au câștigat probe sau chiar premiul cel mare.

Și cum timpul meu este limitat, o mare parte din el fiind alocat, cum șitți deja, blogului culinar Lecturi și Arome, și cum noi aici pe ”Drumul vieții” suntem de fapt o echipă, am discutat cu soțul meu, i-am spus motivul ”nebuniei” mele de moment, a fost de acord (păi cum altfel?) și iată-ne cu decizia luată și cu articolul de înscriere publicat.

Acest articol este cel pe care trebuie să îl scrii în mod obligatoriu pentru a anunța înscrierea blogului în competiție. În rest, totul e la latitudinea ta, adică poți participa la toate probele și, evident, poți câstiga marele premiu sau, în lipsa timpului/inspirației te poți înscrie doar la o parte dintre ele și poți câștiga doar premiile din probele respective.

Va fi un drum lung și obositor dar cu siguranță unul frumos. A început acum câteva zile și se va termina tocmai în luna decembrie, mai exact pe 1. Cred că noi suntem ultimi înscriși dar, hey, se zice că cei din urmă vor fi cei dintâi. Să gândim pozitiv 🙂

Dacă mai bate pe cineva gândul să facă acest pas regulamentul poate fi găsit AICI și mai multe detalii despre competiție AICI.

Să înceapă jocul! 🙂

6 comentarii publicate

  1. Bafta! Ma inscrisesem si eu, dar dupa prima proba am avut consiliu de familie si am decis ca este prea mult timp de investit in aceasta competitie, deci ma retrag cu o singura proba bifata. Sunt tare, nu?

    • :)))) Da, foarte tare! Sa stii ca m-am gandit si eu la asta :)) Sunt mari sanse sa ma inscriu acum, deh, cu entuziasm si de fapt sa nu am timp de asta. Dar daca nu ma inscriam mi-ar fi parut rau si as fi trait cu impresia ca as fi putut face fata.
      Eu am avantajul ca noi suntem doi care scriem pe blog asa ca sper sa pot ajunge pana la finalul cursei … cumva 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.