cămașa de damă

Top 3 ținute pentru cămașa de damă

Top 3 ținute pentru cămașa de damă

Există câteva piese indispensabile în dulapul femeilor moderne care le ajută să-și reînnoiască aspectul adăugând personalitate și atitudine în diverse combinații. Acesta este și cazul cămășii de damăcare nu ar trebui să lipsească din garderoba femeilor.

Unul dintre cele mai dificile momente pentru femei este acela în care trebuie să se decidă asupra unui outfit care să fie practic și elegant totodată. Ei bine, un astfel de outfit poate fi construit ușor cu ajutorul cămășii de damă.cămașa de damă

De la modelele clasice la cele mai complexe și actuale, cămașa de damă este un articol minunat pentru a fi purtat nu doar la locul de muncă, ci și în cadrul evenimentelor mai speciale, asigurând un look care poate oscila cu ușurință între casual și clasic.

Astfel, purtând o cămașă este posibil să creezi ținute care se potrivesc atât la birou cât și la o ieșire în oraș cu prietenii. La locul de muncă, de exemplu, această piesă garantează aspectul serios pe care îl necesită mediul corporativ.

Cămașile din mătase sau satin sunt potrivite pentru aspectul clasic sau chiar pentru ceremonii, în timp ce cămășile din bumbac pot construi un look casual excelent.

Posibilitățile pe care le oferă o cămașă de dama sunt nelimitate, așa că am alcătuit un top cu cele mai des întâlnite și apreciate ținute care folosesc cămașa de damă. Hai să vedem în continuare care sunt acestea.

#1. Camașa albă cu pantaloni din piele sau pantaloni skinny

Această combinație este pentru acele femei cărora le place să se diferențieze printr-un stil îndrăzneț și elegant, totodată. Această ținută poate fi purtată oriunde, și poate fi transpusă în stilul casual sau cel formal folosind câteva accesorii definitorii.

#2.Camașa de damă alături de o fusta plisată

Acest outfit este pentru romantici. Prezintă feminitate și în același timp eleganță. Pentru a completa aspectul, accesoriile precum bijuteriile delicate vor adăuga un plus de eleganță.

cămașă cu fustă plisată

#3. Camașa de dama alături de pantaloni scurti.

O altă combinație de succes și care este foarte folosită în timpul verii este cea compusă din cămașa de damă și pantalonii scurți. Aici modelele cămășii pot fi diversificate și în ton cu sezonul, în timp ce pantalonii scurți pot varia și ei în funcție de matrialul și culorile alese. Desigur, lungimea ramane cel mai important aspect.

Pentru a termina ținuta, adaugă și o pereche de sandale si o geanta casual!

Dacă garderoba ta înca nu are suficiente cămăși, pe www.condra.ro vei găsi toate modelele pe care ți le dorești. Fie că ești în căutarea unei cămăși casual sau a unui model mai formal, aici o vei găsi pe cea potrivită pentru tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.