Tudorache Gabriela

De cateva zile, tot vad in blogosfera acest mesaj. Inevitabil…sau nu, am primit si eu mailul respectiv si,pentru ca nu vreau nici sa refuz,dar nici sa sustin o cauza pe care nu o cunosc, prefer sa postez mesajul primit de la cap la coada si sa va faceti voi o idee, sa luati singuri o decizie:

„Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook  despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava  . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ameteli .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/.  Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns . Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

Despre Antoaneta 2266 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

Parerea ta/Your opinion

Translate into your language »
Page generated in 1,385 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: