cadou personalizat

Un cadou personalizat nu se uită niciodată!

Un cadou personalizat nu se uită niciodată!

Se apropie sărbătorile de iarnă și odată cu ele și febra cadourilor. Toată lumea se gândește la ce ar putea să ofere celor dragi, face socoteli, programează, analizează opțiunile și apoi le reanalizează. După care pleacă la cumpărături.

Și când spun ”toată lumea” nu mă refer doar la omul simplu de acasă ci și la cei care au afaceri. O societate, o companie, o firmă adică obișnuiește să ofere cadouri clienților fideli, partenerilor de afaceri, dar și oamenilor obișnuiți uneori, pentru a-și crea o imagine.cadou personalizat

Cu toții ne-am obișnuit cu calendare, agende, pixuri și altele asemenea, ca fiind cele mai obișnuite cadouri pe care le fac firmele. Ce-i drept, agende sau calendare mari nu prea primim, noi oamenii obișnuiți, dar pixuri și calendare de „buzunar” cel mai adesea.

Chiar dacă au pe ele scrise câteva cuvinte despre firma care le oferă, chiar dacă sunt foarte utile de cele mai multe ori, aceste cadouri au devenit parcă prea banale.

De aceea, mai cu seamă în domeniul relațiilor de afaceri dintre societățile comerciale, au început să fie utilizate din ce în ce mai mult cadourile personalizate.

În acest domeniu piața are o creștere accelerată, poate chiar exponențială și variantele de luat în considerare sunt (aproape) nesfârșite. Totul este limitat doar de imaginația celor care comandă un anume produs sau a celor care-l produc.

Căutând de exemplu pe internet cadouri de acest gen am descoperit un magazine online, ArtizanUrban, care comercializeaza cadouri corporate foarte interesante.

Doar privind produsele din magazin putem să ne facem o idee despre ceea ce înseamnă un cadou deosebit, unul care odată oferit își va avea locul nu numai pe un perete sau pe un birou al firmei partenere, dar cu siguranță și în inimile „colegilor” de afaceri.

cadou personalizat steampunk BMW

Un cadou personalizat unicat, care mai este în același timp și o adevărată operă de artă și asta fără nici un fel de exagerare, este ceva care, dincolo de faptul că stârnește emoții profunde, nu poate fi niciodată uitat.

Fascinată de produsele pe care le-am văzut acolo (o parte le puteți vedea în pozele de aici) am făcut cercetări și am aflat că LaCercei.ro a fost proiectul inițial care a lansat apoi și ArtizanUrban.ro. Stilul inconfundabil al produselor comercializate am aflat mai apoi că se numește steampunk și acesta se poate remarca pe ambele site-uri.

Dar nu numai firmele pot găsi acolo idei și produse pentru cadouri deosebite, ci și persoanele care apreciază arta modernă, sau pur și simplu neconvenționalul.

Dacă vrei să îți surprinzi iubita cu o pereche de cercei absolut unici sau cu o brățară pe care n-o mai poate avea altcineva (pentru că e unică de asemenea), atunci acolo vei găsi ceea ce cauți. Ca de altfel și multe alte lucruri interesante.

Dacă ați văzut site-urile și sunteți interesați să aflați mai multe despre stilul de design sau despre arta steampunk, vă invit să citiți și articolul de aici.

Ei, ce părere aveți? Cum vi se par aceste cadouri personalizate? Ar fi potrivite pentru un cadou corporate?

2 comentarii publicate

  1. cadourile personalizate mie mi-au placut dintotdeauna, dar nu prea am avut curaj sa le ofer pana acum cativa ani, cand au devenit la moda. Un astfel de cadou mi se pare ca spune omului care il primeste ca este pretuit si ca ai acordat toate atentia cuvenita alegerii unui cadou care e despre el si pentru el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.