voucherul

Voucherul. Cadoul care te scoate din impas!

Voucherul. Cadoul care te scoate din impas!

Eu una cred că voucherul este cel mai potrivit cadou, fie că e făcut de Crăciu, de ziua de naștere sau orice altă situație care impune prezența unui dar. Ce poate fi mai nimerit decât să-i dăruiești celuilalt, pe lângă un cadou și posibilitatea de a și-l alege singur?

În felul asta cred că bucuria este mai mare, nu? Beneficiarul cadoului își ia exact ceva pe gustul lui. Evident, va trebui doar să-i faci cadou un voucher prin care să și poată achiziționa produse în funcție de preferințelelui. Adică nu ai să te duci cu un voucher cadou de la un furnizor de produse sanitare la o domnișorică de 18 ani.

voucher

Pentru aceasta mai potrivit ar fi un voucher cadou Notino pentru că de la Notino se pot cumpăra produse cosmetice și parfumuri adică exact cam ce ar intra în top preferințe tânără de 18 ani. Însă același voucher ar fi perfect și pentru o femeie matură, pentru o mămică și chiar pentru bărbați.

Voucherul se poate folosi o singură dată și este valabil 12 luni de la data emiterii așa că cel ce îl primește are la dispoziție un an de zile ca să  urmărească ofertele de pe Notino și să cumpere produsele preferate la preț avantajos, cu reduceri și transport gratuit.

Un alt avantaj al acestui tip de cadou, adică a voucherului este faptul că utilizarea acestuia este intuitivă. Nu trebuie să știe mare lucru ca să-l folosească. După ce îl primește și când se hotărăște să-l utilizeze, pune în coș produsele dorite după care, la final adaugă un cod reducere Notino adică o serie de litere și cifre pe care le primește odată cu voucherul, reducerea se generează, face comanda și rămâne să aștepte curierul să-i aducă coletul.

În ce privește cadourile și ofertele speciale, îi poți sugera să urmărească săptămânal pagina ”Cadouri și oferte speciale” din categoria ”Promoții”. În fiecare luni dimineata, oferta de acolo se schimbă și, dacă e consecvent, o să găsească multe oferte avatajoase sau o să beneficieze de unele cadouri când face comanda.

Îmi aduc aminte că acum ceva timp am făcut o comandă la ei și am primit cadou un ”mistery box” adică o cutie cu produse cosmetice supriză. Am comandat de o anumită valoare și exact de acea valoare am primit și produsele din cutie. Super fain! Practic le-am luat la jumătate de preț, nu?

Drept să zic și mie mi-ar plăcea să primesc cadou un voucher. Mi se pare foarte, foarte practic și mă încântă ideea acesta de a decide eu singură ce să comand. Ție cum ți se pare ideea? Merită sau nu?

 

3 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.