Zburam spre stele…precum Micul Print!

Nu,nu am tinut nici o lectie cu cei mici despre Micul Print.

I-am lasat sa se bucure de fiecare moment petrecut impreuna si am creat 2 tipuri de rachete cu care s-au jucat mult si bine (le-au luat si cand am fost la cimitir dimineata sa punem flori si lumanari la mormantul bunicilor si nasului 😀 ), au zburat cu ele, pe cele mari le-au pus pe cap pe post de coif….Nu stiu cum, dar fiica-mea si-a adus aminte ca am discutat cu ei mai demult despre faptul ca atunci cand este propulsata in aer racheta incep sa se desprinda modulele pe rand asa ca a asezat racheta mica peste cea mare si asa s-a jucat prin toata curtea si prin casa, invatandu-l si pe Andrei ce si cum (a avut un moment de rabdare cu el pentru ca de vreo luna si mai bine nu mai are rabdare cu fratiorul ei care o urmareste peste tot si o tachineaza cu un umor demn de invidiat de catre orice profesionist :)) )

Sa va spun povestea lor, nu? 😉

Materialele sunt la dispozitia tuturor asa ca va va fi usor sa faceti propriile rachete sau sa adaptati 😉

  1. Am folosit coifuri de petrecere ramase de la ziua lor din iarna si le-am acoperit cu foi colorate (o culoare sus,una jos), le-am decorat cu stele autocolante si gata rachetele mari ce pot fi folosite pe post de coifuri 😉

  2. Din suluri de hartie am improvizat rachetele mai mici.

Am acoperit sulurile de hartie cu foi colorate, am improvizat cornete din hartie de alta culoare si le-am lipit cu hartie colorata autocolanta.

Dintr-o bucata de carton am decupat un soare cu mijlocul decupat pe post de „focul propulsator spre stele” si am fixat rachetele mici gata de decolare 🙂 (ideea am adaptat-o din cartea Art Attack)

Vedeti ce simplu este?

 

rachete-1 rachete2

Inscriem „lucrarea” noastra la provocarea verde 😉

Despre Antoaneta 2267 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

2 comentarii publicate

  1. ce de jucarii! ce mai distractie! bravo copii! ce mi-ar fii placut sa ma joc si eu cu voi….si ce carte interesanta! sa vedem ce mai construiti din carton! va doresc mult succes la provocarea verde.

    • multumim,oana!
      avem multe jucarii din carton reciclat si am observat sa se joaca cu mai mult drag decat cu cele cumparate 😉

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. Despre sistemul solar si nu numai « pitici dar voinici

Parerea ta/Your opinion

Translate into your language »
Page generated in 0,643 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: