Free image from pxhere

Zile de marți 13 și multe ceasuri negre

NU știu cum sunt zilele voastre, dar ale mele sunt de…parcă nu se mai termină….numai zile de marți 13 și multe ceasuri negre. Bine, nu pot spune că nu mai sunt câteva raze de soare pe ici și colo (pentru că există!), dar balanța atârnă în mod covârșitor spre partea neagră.

Faza e că la fel de negre sunt și nopțile…coșmaruri la ordinea zilei (bifat)…insomnie (bifat)…energie maximă=surescitare (bifat). Și nu, nu mai beau cafea de săptămâni bune. Ceai verde beau doar dimineața. Deci teoretic nimic nu ar trebui să îmi dea o asemenea stare.

Vreau soare!

Free image from pxhere
Despre Antoaneta 590 de articole

Imi place sa scriu, sa citesc.
Invat sa ma bucur de viata.

9 comentarii publicate

  1. Astenia de toamna? sau poate nu privesti lucrurile din unghiul bun…Norii nu ne intuneca pentru totdeauna cerul vietii, ei au timp limitat sa ne umbreasca. Indiferent ca stau mai mult sau mai putin, un lucru este cert: norii vin si pleaca, pe cand soarele este intotdeauna acolo. Priveste dincolo de norii din sufletul tau. Lumina e tot acolo.
    Insomniile vin de la grijile constiente sau inconstiente. De la temeri, de la stres sau din cauze spirituale. Iti spune cineva care timp de 3 ani facea atacuri de panica zilnic si care nu dormea, uneori, 5 nopti la rand.

  2. Cred ca ai o perioada mai tensionata sau s-au adunat in ultima perioada multe aspecte negative si, acestea, se reflecta de abia acum, in atitudinea ta. Poate, nu stiu, ar trebui sa te detasezi sau sa nu mai pui atat de mult la suflet. Poate, nu stiu!!! La urma urmei , la teorie toti suntem buni….

Parerea ta/Your opinion

Translate into your language »
Page generated in 0,704 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: