ziua lui da

Ziua lui DA (recenzie film Netflix)

Ziua lui DA (recenzie film Netflix)

Am văzut recent pe Netflix un film pe care aș dori să vi-l recomand și vouă. Ziua lui DA este un film de văzut cu întreaga familie pentru că este un film despre o familie și pentru că este o comedie savuroasă. De mult n-am mai râs așa la o comedie.

Ideea filmului este genială: doi părinți destul de severi care sunt obișnuiți să spună NU la toate dorințele copiilor, decid să le acorde acestora o zi în care să le spună doar DA. Allison Torres (interpretată de Jennifer Garner) și Carlos Torres (jucat de Edgar Ramirez) sunt părinții a trei copii care sunt „ținuți din scurt” și își doresc și ei puțină libertate… de a face prostioare.

ziua lui da

După ce părinții decid că vor organiza Ziua lui DA, copiii vor pune la cale un plan ca să dejoace planurile acestora, cerându-le chestii (aproape) imposibile, cu scopul de a le demonstra că nu vor putea să se țină de cuvânt. Așadar familia pleacă în aventuri în superbul oraș Los Angeles, într-o zi frumoasă și însorită, având o listă de provocări cărora părinții trebuie să le facă față.

Spectatorii filmului se vor amuza teribil urmărind scenele în care toți sunt implicați. Mama mai ales (Allison) este cea va demonstra o putere extraordinară și care va decide să nu se dea bătută, în vreme ce tatăl este pe cale să renunțe la un moment dat, exasperat de probele la care este supus de micile odrasle.

Familia va ieși totuși mai unită din teribilele încercări, dar ceea ce este mai important, ca lecție de viață pe care în cele din urmă filmul o transmite, și copiii vor înțelege că de fapt părinții le vor binele. Mai ales fata cea mare, Katie Torres (jucată de Jenna Ortega) va ajunge să treacă printr-o experiență periculoasă, posibilă a fi trăită de orice fată adolescentă și își va da seama că încercările mamei de a o proteja sunt pentru binele ei.

Nici băiatul și fata mai mică nu vor fi scutiți de probleme, deoarece petrecerea nebună plănuită de ei este cât pe ce să le distrugă casa. Și ei vor înțelege că încercările de a fi populari cu orice preț în colectivele lor de la școală nu sunt lipsite de riscuri și că cel mai bine este totuși să-i asculți pe părinți.

Pentru acest film cel mai bine este să vă faceți „rezervare”, adică să plănuiți să-l vizionați împreună cu toți membrii familiei, pentru că este educativ pentru toți, dar și pentru că împreună se râde parcă mai bine la o comedie savuroasă!

2 comentarii publicate

  1. Da, daaaa :))) un film foarte fain, de văzut cu familia. Uşurel şi amuzant. Mi-a plăcut. Mulţumesc de recomandare. Multă sănătate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.