2011 in review

Facem un review la cele mai putin de 6 luni de activitate pe blog si sunt multumita, fericita mai bine spus: am intalnit oameni minunati de la care am de invatat si pe care ii simt aproape prin comentariile lor, prin prezenta lor subtila pe blog citind postarile despre activitatile noastre,despre viata noastra.

Va multumesc tuturor pentru ca sunteti voi insiva 🙂 !

The WordPress.com stats helper monkeys prepared a 2011 annual report for this blog.

Here’s an excerpt:

The concert hall at the Syndey Opera House holds 2,700 people. This blog was viewed about 12,000 times in 2011. If it were a concert at Sydney Opera House, it would take about 4 sold-out performances for that many people to see it.

Click here to see the complete report.

Despre Antoaneta 2222 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

6 comentarii publicate

  1. Si la noi a venit draga Agha, numai ca eu il trimisesem frumusel la gunoi :D, noroc ca il vazuse Maria si ma atentionase de el, asa ca l am recuperat si studiat. Asa ca ia incearca matale si cauta prin cosurile de gunoi…ale emailului, poate l ai trimis si tu la plimbare fara sa sti…
    La noi a fost comparatia cu o masina si nu stiu ce distante de parcurs. Interesante si rapoartele astea, macar le fac sa para hazlii.
    vavaly

  2. totuși…de unde aveți review-ul ăsta? se pare că toată lumea primește cadou de la WP, numai eu nu. N-oi fi fost cuminte??? 😀
    (Întrebarea era serioasă, chiar dacă tonul e…glumeț 😉 )

Parerea ta/Your opinion

Translate into your language »
Page generated in 0,674 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: