Cum sa dezvolt o afacere? (Rodica Chiran) – ed.Aramis

Din seria celor 3 carti pe care le-am comandat de la Editura Aramis, va prezint cartea Cum sa dezvolt o afacere ce face parte din categoria cartilor pentru optionale/afterschool pentru clasa a IV-a.

cum-sa-administrez-o-afacere

Ce cuprinde?

1.Cum imi transform hobby-ul intr-o afacere profitabila?

2.Proiectul afacerii

3.Achizitionarea de materiale

4.Confectionarea obiectelor

5.Aspectul comercial

Sincer, cred ca o astfel de carticica ar fi binevenita si pentru unii „oameni de afaceri” 😀

Cred ca era si timpul sa apara o astfel de carte in curricula de stat.De ce? Au trecut vremurile cand oamenii se angajau acolo unde le era indicat de stat, cand lucrau doar ca sa aibe un loc de munca fara a simti bucurie, placere si emotie.

Nu stiu ce le rezerva viitorul copiilor mei, dar tare mi-as dori sa aibe parte de o viata linistita potrivita caracterului fiecaruia, sa faca ceea ce doresc si sa nu regrete decizia luata.

Cred ca evoluam ca specie si suntem in continua cautare asa ca sunt convinsa ca hobby-ul de azi devenit (poate) o afacere devenit plictisitor dupa un timp si sigur ajungem sa dezvoltam si alte curicule de interes.

De ce cred ca era si timpul sa apara o astfel de carte in curricula de stat?

Exista de zeci de ani in institutiile de invatamant din strainatate, ii ajuta pe copii/tineri sa inteleaga mai bine si sa decida ce e mai bine epntru ei.

Mentionez ca nu lucram de pe aceasta carte (in caz ca ar fi si curiosi/carcotasi). Am cumparat-o de curiozitate. Are un pret modic pentru ce ofera: 3.50 ron.

aramis-afacere

6 thoughts on “Cum sa dezvolt o afacere? (Rodica Chiran) – ed.Aramis

  1. pitici, dar voinici Post author

   nu e de nivelul predat la facultate,Nico
   dar merita sa inteleaga copiii despre ce este vorba
   eu,de ex. , am periodic discutii cu Daria care are tot felul de idei de antreprenoriat,dar la noi in tara astfel de cursuri pt copii nu sunt decat de la 10 ani in sus, iar loc de „joaca” (gen vanzare de limonada, sale garage) sunt considerate ilegale

   Reply
   1. floridemandarin

    Da, din păcate! 🙁 Și totuși cred că dacă oamenii ar fi mai „antreprenoriali” ar fi altfel societatea noastră! Am combina nevoile cu resursele mult mai eficient! Și am risipi mai puțin!

    Reply

Parerea ta