Cine zice ca nu e bine sa te muti?!?

Desi mutarea noastra a avut loc in imprejurari nefericite, multe lucruri bune s-au intamplat.

Printre acestea se afla tocmai subiectul acetui articol. Facand ordine in „gramada” de cd-uri si dvd-uri pentru PC, am descoperit o carcasa de care habar nu aveam ! Pe ea scrie „Academia micilor politisti”!

Evident ca am fost curioasa si am testat-o imediat.

Cei mici au fost tare incantati de jocul interactiv care ii invata sa respecte regulile de circulatie, dar mai ales comportamentul la scoala! Cel mai mult mi-a placut partea cu drepturile copilului! Asa de tare au inteles cei mici aceasta parte incat, daca ii certam cumva pentru ca nu erau cuminti, imi spuneau ca este dreptul lor sa se certe si este obligatia mea sa nu intervin 😛

Exagerau evident!

Partea interesanta este introducerea unor intrebari (tot jocul se desfasoara sub forma unor intrebari grila) referitoare la comportamentul invatatoarei/profesorilor, dar si al elevilor mai mari vis-a-vis de cei mici!

Jocul este vechi de cativa ani, insa ma bucur ca l-am descoperit pentru ca mi se pare actual 😉

academia micilor politisti

Sincer, nu imi amintesc cum a ajuns acest cd la noi, insa va pot spune ce scrie pe el: a fost distribuit gratuit (probabil cu vreo revista) de Politia Capitalei in parteneriat cu EduCreativ in anul 2007.