Targ de carte la Oradea

      Niciun comentariu despre Targ de carte la Oradea

Targul de carte se desfasoara in premiera la Oradea in perioada 7-11 mai in parcul 1 Decembrie.

 

Targul de carte Gaudeaumus este organizat de Radio Romania.

Se anunta oferte de carte extrem de bogate pentru toate varstele cu multe reduceri, promotii, pachete promotionale, tombole….De asemenea puteti participa la lansari de carte, dezbateri, ateliere de creatie organizate de fiecare expozant. Spre exemplu, Editura Casa a pregatit in parteneriat cu Dekor Mania doua ateliere de creatie pentru copii.

 

Redau mai jos comunicatul de presa emis de Editura Casa:

Standul Editurii Casa va asteapta cu „masa plina”, in fiecare zi a tagului, de la ora 10.00 la 20.00 iar duminica, ultima zi a targului, de la 10.00 la 15.00. Veti gasi la reducere carti deja cunoscute, din toate colectiile noastre, dar si cele mai recente aparitii precum Marul – Cultivare si retete culinare, Mierea –  Proprietati si utilizari, Lucrarile de taiere de la A la Z, Quilling pentru copii si Scrapbooking – minunatii din hartie.

Pentru zilele de weekend, le-am pregatit vizitatorilor nostri doua ateliere de creatie pe baza tehnicilor quilling si scrapbooking, impreuna cu prietenii nostri de la magazinul hobby Dekor Mania din Oradea, care ne-au pus la dispozitie toate materialele si uneltele necesare.

In cadrul celor doua ateliere, dupa ce se vor familiariza cu tehnicile de lucru prezentate in cartile noastre despre quilling si scrapbooking, participantii vor realiza diferite felicitari.

Atelierul de quilling va avea loc sambata, intre orele 13.30 si 15.00 iar cel de scrapbooking, duminica, intre aceleasi ore. Participarea este gratuita!

Parerea ta