365 Illustrated Stories & Rhymes (Usborne)

Oh, imi place la nebunie cartea aceasta.

Cand Adina mi-a trimis-o ma gandeam deja ca avem ce face timp de un an.

Dar mi-am gresit calculele :))))

Cei mici au cerut sa citim si mai mult – si mai mult asa ca e clar ca nu ne ajunge timp de un an…poate o luna :))))

As vrea sa va pot scrie toate titlurile, dar ar fi o nebunie asa ca pot doar sa va povestesc despre ele si sa va indrum sa o achizitionati si voi daca va place.

Cartea este groasa (evident, nu?). Coperta este din carton captusit asa ca da iluzia de „moale” ceea ce sigur le place tuturor copiilor. Foile sunt lucioase, grosute, nu se rup usor. Sunt putine desene pe pagina pentru a face loc textului. In esenta, povestile/ fabulele si poeziile sunt scurte (maxim 3 pagini) asa ca sunt foarte utile ca povesti de seara cand nu vreti sa o lungiti la infinit si copiii sa traga de timp ca sa nu se culce la ora stabilita ­čśë

De asemenea, pentru a usura lucrurile, cartea are si un semn pe care il puteti folosi ca sa stiti unde ati ramas cu o seara inainte.

Textele sunt in engleza, dar sunt lejere asa ca puteti sa le cititi cu cei mici si sa le traduceti usor daca au nevoie de acest lucru.

Dat fiind ca sunt texte scurte aveti timp sa discutati un pic despre povesti, personaje, evenimente inainte de a-i trimite la culcare. Va spun acest lucru pentru ca asta se intampla la noi de obicei (nu am habar cum procedati voi).

Noua ne place mult cartea si am inceput deja sa o folosim la „ritualul de seara” asa ca, daca va place si voua ideea, o puteti comanda de la Adina:

usborne - 365 stories

4 thoughts on “365 Illustrated Stories & Rhymes (Usborne)

  1. vavaly

    un link spre carte ai? am cautat o pe FB si pe site, dar nu o gasesc. pare foarte interesanta si as vrea sa vad mai multe detalii si un pret :).

    Reply

Parerea ta