Interviu – prezentare gradinita + scoala primara Butterfly

Continuăm seria interviurilor dedicate instituţiilor şcolare de stat ori private. Astăzi va prezint Grădiniţa + scoala Butterfly.

1. Când aţi demarat proiectul „grădiniţă„?

Proiectul Butterfly a fost început în anul 2006, odată cu deschiderea primei grădiniţe, în zona Pipera. La vremea respectivă era dintre puţinele instituţii de învăţământ într-o zona care s-a dovedit a deveni un adevărat pol al educaţiei, aproape fiecare instituţie mare de învăţământ având un sediu în Pipera. Pentru noi este un motiv de mândrie am crescut într-un context atât de concurenţial având lista de aşteptare cu părinţi care aşteaptă un loc la Butterfly pentru înscrierea copilului.

Am crescut apoi destul de rapid cu sediul II Aviaţiei, Sediul III Băneasa şi Sediul IV Drumul Taberei. Anul 2012 a fost un an important pentru noi în care a fost acreditat de către ARACIP nivelul preşcolar şi autorizat nivelul şcolar, astfel încât acum avem, în cursul unei creşteri fireşti, Şcoală Primară Butterfly în zona BăneasaGrădina Zoo.

 

2. Aţi ales locaţia dintr-un anume motiv sau a fost o întâmplare?

Locaţiile le-am ales mai întâi bazându-ne pe instinct şi pe sugestiile specialiştilor în educaţie, pentru nu cunoşteam la vremea respectivă foarte clar necesităţile unei asemenea instituţii. Pe măsură ce am crescut, am ştiut tot mai bine identificăm în piaţă zone şi spaţii potrivite pentru noi şi fluturaşii noştri, spaţii care permită păstrarea standardului de calitate cu care ne identifica clienţii noştri.

 

3. De la ce vârstă primiţi copii?

La Butterfly lucrăm cu copii cu vârste între 1,8 ani (imediat ce au un nivel de independenţa care le permite adaptarea la programul nostru) şi 10 ani .

 

4. Câţi copii sunt în grupe? Dar educatoare?

Numărul maxim de copii cu care lucrează educatoarea/ învăţătoarea este 15, dar poate fi mai mic, aceste detalii fiind stabilite de management împreună cu cadrul didactic coordonator. Există un singur cadru didactic / grupa. Din punctul nostru de vedere este cea mai eficientă metodă de lucru.

La fel de importantă activitatea educatoarei este activitatea echipei de management care asigura accesul la cele mai noi metode de educaţie. Prin colaborarea specialiştilor noştri în educaţie cu educatoarele se crează metode didactice deopotrivă eficiente şi plăcute care ajută la învăţarea temeinică prin joacă, prin proiecte didactice şi prin experimente. În afară de programa urmărită, noi avem în atenţie identificarea şi dezvoltarea deprinderilor şi abilităţilor de viaţă a copiilor, atât de folositoare viitorului adult (stimă de sine, adaptabilitate sporită, curiozitate etc.) .

 

5.Locul de joacă este în aceeaşi sala unde se mănâncă?

Spaţiile noastre sunt dotate potrivit ultimelor tendinţe în educaţie, cu spaţii de joacă exterioare, grădini mari şi luminoase şi spaţii interioare adecvate. Pentru noi jocul în aer liber şi programele sportive zilnice sunt esenţiale aşa încât tocmai am dat în folosinţă nouă sala de sport acoperită în sediul Băneasa. Copiii beneficiază astfel de antrenamente variate, zilnic, sub îndrumarea profesorului nostru de sport.

 

6.Mâncarea o pregătiţi în cadrul instituţiei sau aveţi contract de cattering?

Bucătăria noastră pregăteşte zilnic mâncare sănătoasă, după un program smart food elaborat de medicul nostru colaborator, din care nu lipsesc fructele, legumele, peştele, curcanul şi cerealele sănătoase. De asemenea deserturile, dulceaţă, borşul şi alte delicatese sunt preparate în bucătărie, pentru a asigura o alimentaţie cât mai adecvată nevoilor de dezvoltare a copiilor.

 

7. Ce oferta educaţională aveţi? Tarife, cursuri, opţionale etc?

Tarifele noastre încep de la 1100 RON la grădiniţă şi pot ajunge până la 1600 de RON cu activităţile incluse.

Şcoala Butterfly are tarife între 1400 RON şi 2200 RON.

În preţul plătit, copilul beneficiază de activităţi şi cluburi, patru mese zilnice, rechizite şi alte materiale necesare unul program de calitate.

 

Pe durata verii, instituţia oferă un program frumos şi atractiv pentru copii aşa puteţi alege şi aceste servicii:

 

Ei bine, sper v-aţi lămurit şi acum ştiţi mai bine ce alegeţi în funcţie de zona unde locuiţi/lucraţi 😉

Va multumesc doamna Madalina pentru amabiitatea de a raspunde la intrebari si pentru promptitudinea cu care ati trimis raspunsurile 🙂

1 Comment

  1. Buna ziua,
    Dorim sa aducem in atentia d-voastra prima platforma de donatii online in scop caritabil din Romania cu recompense din partea magainelor online -www.salveazaoinima.ro Prin acest mesaj venim cu rugamintea daca doriti sa puneti un banner sau link pe blogul d-voastra pentru a ne fi mai usor sa promovam acest proiect.Suntem siguri ca numai impreuna putem face lucruri frumoase.
    Asteptam cu interes raspuns din partea d-voastra pe adresa de e-mail:salveazaoinima@gmail.com sau ma puteti contacta la nr de tel.0752.753.540-Placinta Vlad-Presedinte Asociatia “Salveaza o inima”
    Va multumesc din inima!

Parerea ta

© 2017 Drumul vietii

Theme by Anders NorenUp ↑

Page generated in 0,751 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
%d blogeri au apreciat: