FUNdraising Workout Party – eveniment caritabil de strângere de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer

Aşa cum v-aţi dat seama încerc să vă ţin la curent cu ceea ce se mai întâmplă, cu ce putem ajuta atunci când ne stă în puteri – FUNdraising Workout Party – eveniment caritabil de strângere de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer!

Detalii

Astăzi vă voi povesti despre ce s-a discutat la evenimentul caritabil susţinut de echipa Bodyshape Transformation Centre Bucureşti la iniţiativa Asociaţiei „Donează Speranţa”.

Nu am participat la eveniment, dar pot să vă spun câteva lucruri că să vă faceţi şi voi o idee.

Potrivit comunicatului de presă, evenimentul a fost deschis de Dana Săvuică care a povestit câteva situatii mai puţin plăcute din viaţa ei ce au determinat-o să adopte un stil de viaţă sănătos (în speţă este vorba despre sport, fructe şi legume proaspete etc).

Cei 40 de participanţi la eveniment au efectuat mişcare (din moment ce evenimentul este susţinut de o firmă specializată în acest sens era de aşteptat), au contribuit la strângerea de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer internaţi la Marie Curie şi Institutul Clinic Fundeni.

Urmari

În urma acestui eveniment, donaţiile au atins valoarea de 5.000 ron din care Asociaţia „Donează speranţa” va putea asigura necesarul de legume şi fructe pentru copiii aflaţi sub tratament la cele două spitale bucureştene.

Ce pot să vă spun despre Asociaţia „Donează Speranţa” ?

Am aflat de pe internet (o simplă căutare pe google) că este vorba despre un ONG înfiinţat anul trecut.

Oricine se poate implica să ajute în modul care i se pare potrivit. Click aici pentru detalii.

De asemenea, pe pagina dedicată proiectelor derulate de Asociaţie puteţi afla mai multe lucruri interesante.

Să vedem ce vor face mai departe şi cum se vor derula lucrurile, nu?

Parerea ta