Let’s begin!

Astazi va prezint ceva pentru cei mai mici dintre copii. Din pacate, noi nu mai avem decat formatul pentru calculator asa ca mai jos aveti doar imaginile preluate de pe calculator.

Aceste jocuri au fost printre primele lucrate de Daria cu Daiana, profesoara de engleza de la meditatii din perioada cand era la gradinita. Acum le folosesc la Andrei, dar, deja, sunt prea simple pentru el.

Jocurile pentru calculator sunt pentru incepatori. Copiii folosesc mouse-ul pentru exercitiile care ii invata numerele de la 1-10, culorile, anotimpurile, partile corpului etc.

Din cate stiu, Daiana comandase de pe amazon aceasta carte cu cd rom inclus.Colectia este mult mai complexa, dar nu le-am folosit asa ca nu va pot spune prea multe despre ele. Pot zice, insa, ca acest volum folosit de noi a fost extrem de util pentru primele lectii la ambii copii asa ca vi-l recomand cu mult drag.

Aici aveti un link unde puteti juca online cateva exercitii similare celor de pe cd-ul inclus in carte.

1 Comment

 1. ♥ ڿ✿♥✿ڿڰۣڿ✿♥ ڿ✿♥✿ڿڰۣڿ✿♥ ڿ✿♥✿ڿڰۣڿ✿♥ ڿ✿♥✿ڿڰۣڿ✿♥ ڿ✿♥*✿ڿڰۣڿ✿
  Buna dimineata prieteni dragi ! Va doresc sa aveti o zi asa cum o doriti fiecare,frumoasa,fara stres,cu multa pofta de viata !Pupici !
  Good morning, dear friends! I want to have one day as we want every beautiful, stress-free, with plenty of zest for life! Kisses!
  http://i1349.photobucket.com/albums/p744/noidoi/DSC_0461_zps97f7b826.jpg
  http://i1349.photobucket.com/albums/p744/noidoi/kk0_my83xKFWBuchqGKAHfHNXBrsll-jaHsbnLlHuVwiJ5TGG9tViQ_zps75783420.jpg
  http://i1349.photobucket.com/albums/p744/noidoi/UdTRzSoy_zpsb8596b0b.gif

Parerea ta

© 2017 Drumul vietii

Theme by Anders NorenUp ↑

Page generated in 0,737 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
%d blogeri au apreciat: