Ma bate gandul sa cumpar o bucatarie noua

      4 comentarii pentru Ma bate gandul sa cumpar o bucatarie noua

Nu, nu pentru mine as cumpara o bucatarie noua, ci pentru soacra mea.

In vara aceasta vrem sa ii aranjam spatiul de la parter (in prezent, ea locuieste la etaj) si m-am gandit sa ii fac o surpriza si sa ii cumpar o bucatarie noua.

De 3 ani incerc sa o conving sa se mute la parter si nu am reusit pana acum.

Am incercat cu argumente de genul….

Aveti o varsta si o sa va fie tot mai greu sa urcati treptele….

Nu a functionat!

Iarna e periculos si puteti aluneca pe trepte.

Nu vrea sa asculte!

De ce?

Pentru ca nu ii place spatiul de la parter!

Bine atunci!

Pentru ca oricum trebuie sa facem niste modificari, sotul meu a venit cu ideea sa ii adaugam o fereastra la spatiul de la parter si sa modificam intrarile in cele doua spatii de locuit, inclusiv treptele.

Acum stau si ma gandesc cum sa o surprind pe soacra mea si sa ii aranjez spatiul de jos ca sa fie luminos, atractiv si modern asa cum ii place ei.

Imagine preluata –┬áBucatarie de la www.germankitchens.ro

Am uitat sa precizez ca ii place mobila moderna?!?

Ei bine da!

E printre putinele persoane in varsta care au preferinta catre mobila moderna.

Vestea buna este ca am gasit un site care are si configurator si astfel poti alege singur ce tip de bucatarie preferi, ce model, rafuturi etc!

Habar nu aveam ca exista asa ceva, dar mi se pare nemaipomenit!

Din ce am aflat, in 2017 tendinta este sa se foloseasca culoarea verde asa ca sunt curioasa daca pasionatii de noutati isi vor face schimbari in casa in functie de sfaturile specialistilor.

In fine, sa revin la problema mea.

O consider problema din mai multe motive.

In primul rand, trebuie sa testez apele si sa intreb discret cam ce preferinte ar avea soacra mea. Ea este o persoana foarte incapatanata si cu mult timp liber.

E in stare sa masoare de 10 ori, sa isi faca schite, sa caute modele pentru orice.

Cand ii intra in cap ceva, cu greu o mai convingi.

Cu atat mai mult este dificil cu cat ea are idei fixe referitor la anumite lucruri si nu stiu daca as reusi sa ii fac surpriza….potrivita.

Risc mult pentru ca, daca apuc sa comand o bucatarie, iar ei nu ii va fi pe plac….nu prea mai am ce face. Si nici nu as putea sa o oblig sa accepte ceva ce nu ar vrea.

In al doilea rand, spatiul pentru bucatarie este relativ mic, iar noi vrem sa il marim un pic.

Din aceste considerente, trebuie sa iau in calcul suprafata destinata mobilierului de bucatarie si un model adecvat ca marime si culoare care sa se potriveasca cu toate criteriile pe care le-ar avea soacra mea.

In al treilea rand, daca reusim sa facem toate modificarile necesare, la vara, daca nimerim si mobila potrivita…..mai trebuie sa o aducem si sa o montam cand soacra mea este plecata astfel incat surpriza sa fie completa.

Sper sa reusim cu ceea ce ne-am propus pentru ca as fi mai linistita sa o stiu in siguranta in spatiul de locuit de la parter decat sa ma tem mereu ca i se face rau sau aluneca pe treptele care duc la etaj.

Cu cea mai mare sinceritate va spun…daca o convingem, dau de baut! ­čÖé )))))

4 thoughts on “Ma bate gandul sa cumpar o bucatarie noua

  1. Antoaneta Post author

   E pentru soacra mea, nu pentru mine.
   Eu mi-am luat in 2015 bucatarie noua. De fapt, am facut-o pe comanda pentru ca aveam o suprafata mai mare de acoperit cu mobila ­čśë

   Reply

Parerea ta